Tehokas, luotettava Trima

Trima on jo pitkään ollut etukuormaimien mittapuu pitkäikäisyyden ja tuottavuuden osalta. Sama koskee myös Trima Versa-X kuormainta. Sen tehokkuus ja nostokorkeus ovat maailman huippua. Vakaa ja selkeä puomirakenne. Erittäin kestävä kiinnikejärjestelmä. Ainutlaatuisen LCS-ohjausjärjestelmämme ansiosta kuormaimen hallinta on helppoa ja toiminta vakaata myös todella raskaita kuormia käsiteltäessä. Kuormaimen optimoidun painon ansiosta kuormain on sulavaliikkeinen ja monipuolinen. Tätä tunnetta korostaa myös innovatiivinen ja luotettava kuormanvaimennustoiminto. Työt sujuvat aina kevyesti ja turvallisesti. Myös silloin kuin kuormat ovat suuria ja työtahti nopea. Ilahduttavaa on myös tietää, että kuormain tarjoaa käyttöön sellaisia etuja, joiden avulla se palvelee pitkään ja luotettavasti.

Trima Versa-X

Trima Versa-X on kuormainsarja alle 120 hv:n traktoreihin. Kuormainsarjassa yhdistyvät optimoitu paino ja Trimalle tyypilliset edut, kuten pitkäikäisyys, korkea tuottavuus ja erinomainen ergonomia.

Katso Trima Versa-X -esite

Monipuoliset ominaisuudet ja varusteet

3. toiminto lisää monipuolisuutta. Voit valita Versa-X:ään lisävarusteeksi 3.-toiminnon, jonka ansiosta kuormaimen ja traktorin käyttö on entistä monipuolisempaa. Voit esimerkiksi käyttää työvarustetta tartuntatoiminnolla. Huomaa letkunsuojus, joka kokoaa letkut yhteen ja suojaa niitä lialta ja hankaukselta.

1 | Erittäin kestävä kiinnike ja laakerikotelo. Riittävän suureksi mitoitettu kiinnike on sama, jota käytetään myös valmistamissamme maailman parhaina pidettävissä Plus-kuormaimissamme. Laakerikotelon kovera rakenne antaa Versa-X-kuormaimelle erinomaisen vääntöjäykkyyden ja vakauden.

2 | Laakerikotelo sopii myös vanhempiin traktoreihin. Voimme toimittaa Versa-X-kuormaimen varustettuna sellaisella laakerikotelolla, joka sopii myös vanhemman sukupolven kiinnitysjärjestelmiin.

3 | Käyttövarmuutta parantavia yksityiskohtia. Versa-X-kuormaimessa käytetään puslia kaikissa tärkeissä kohteissa, minkä lisäksi kaikissa galvanoiduissa tapeissa on kumiprikat, jotka pitävät voitelurasvan paikoillaan. Juuri tällaiset yksityiskohdat takaavat vertaansa vailla olevaa huoltamisen helppoutta ja pitkää käyttöikää.

4 | Tehokas kuormanvaimennus. Kuormanvaimennustoimintomme vähentää sekä kuormaimeen että kiinnikkeeseen samoin kuin kuljettajaan ja traktoriin kohdistuvaa rasitusta. Vaimennus on aktivoitavissa helposti ja kätevästi päälle.

5 | Markkinoiden johtava monitoimikytkin. Kyseessä on kätevä apuväline, jonka avulla kaikki kuormaimen sähkö- ja hydrauliliitännät voi liittää yhdellä kädenliikkeellä.

6 | Maailman johtavaa laatua edustava pulverimaalaus. Versa-X-kuormaimet pulverimaalataan maailman nykyaikaisimmassa kuormaimien maalaamossa, jossa ne saavat parhaan mahdollisen pintamaalauksen, ruostesuojauksen ja kulutuskestävyyden.

7 | Ainutlaatuinen hydraulinen ohjausjärjestelmä. LCS-ohjausjärjestelmämme on maailman ainut järjestelmä, joka on suunniteltu juuri etukuormainta varten. Se mahdollistaa Versa-X:n kaikkien toimintojen hallinnan ja erinomaisen ajontuntuman.

8 | Lisää turvallisuutta. Versa-X:ssä on runsaasti yksityiskohtia, jotka optimoivat luotettavan toiminnan. Hyvä esimerkki on uusi suojaus, joka minimoi työvarustelukituksen vaurioitumisriskin.

 

 

1 | Tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu. Puomin kapenevan rakenteen ansiosta Versa-X soveltuu ainutlaatuisen hyvin nykyaikaisiin traktoreihin. Kuormain mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden sivulle markkinoiden alhaisimmalle sijoitetun nostovarren ansiosta.

2 | Kätevä automaattinen työvarustelukitus. Jälleen yksi turvallisuustoiminto, jonka ansiosta työvarusteen voi aina liittää oikein siten, että sen lukitustapit ovat lukittuina. Lukitus tapahtuu automaattisesti täyttöliikkeen aikana.

3 | Helppokäyttöinen työvarusteen asennonosoitin. Asennonosoitin on kompakti, joten se ei työnny esiin eikä pääse näin ollen vaurioitumaan. Se on helppo asentaa, ja sen voi säätää kolmeen asentoon eri työvarusteita varten. Sen avulla kuljettajalla on tarkka tieto työvarusteen kulmasta suhteessa maahan.

4 | Letkunsuojus puomin läpiviennissä. Suojaa hydrauliletkuja tehokkaasti tarpeettomalta hankaukselta.

5 | Nopea ja kätevä kytkentä ja irrotus. Versa-X:n irrottamiseen ei tarvita mitään työkaluja. Kestävät, monipuoliset ja integroidut tukijalat helpottavat irrotusta ja kytkemistä.

6 | Erinomainen näkyvyys. Ei näkyvyyttä haittaavia letkuja. Matalalle sijoitettu poikittaisputki. Versa-X takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin, myös pimeässä, sillä traktorin valaistuksella on esteetön väylä.

7:1 ja 7:2 | Työvarusteen ainutlaatuinen kytkentäliike. Työvarustetta voi kallistaa lähes 180°, minkä ansiosta ohjaamosta on aina hyvä varusterungon näkyvyys ja hallinta. Kuljettajan ei tarvitse koskaan nojautua eteenpäin tai kallistua sivulle nähdäkseen kiinnityksen. Näin taataan helppo käytettävyys ja hyvä turvallisuus ja tuottavuus.