Trima Plus

Etukuormainmallisto, joka nostaa Triman ylivoimaiset ominaisuudet uudelle tasolle. Ominaisuudet, kuten pitkä käyttöikä, ylivertainen tehokkuus ja ensiluokkainen ergonomia.

Kestävää Triman ylivoimaa

  • Järeä muotoilu ja kestävät traktorisovitteet
  • Kaareva poikkiputki, jonka kiertojäykkyys minimoi rasituksen
  • Laakeroinnit suurilla koneistetuilla liukupinnoilla rauhoittavat rasituksia
  • Kumiset aluslevyt poistavat pituussuuntaiset välykset
  • Reilusti mitoitetut sylinterit kaksoislaakeroinnilla varmistavat kestävyyden
  • Aisarakenne kaksinkertaisesta U-profiilista antaa ylivoimaisen vastuksen vääntymistä vastaan

Katso Trima Plus -esite

Kestävä ja uskollinen Trima

Trima-etukuormaajamme ovat suunniteltu tuomaan parhaan mahdollisen hyödyn ja tuottavuuden päivästä toiseen. Tämä tavoite on saavutettu lukuisten eri ominaisuuksien ja tekijöiden summana, jotka antavat Trimalle sen ainutlaatuisen luotettavuuden ja pitkän käyttöiän. Vankkumattoman järeä rakenne ja tarkka laadunvalvonta ovat muutamia yksinkertaisia esimerkkejä näistä tekijöistä. Pitkä kokemuksemme etukuormainvalmistajana ja jatkuva vuorovaikutus viljelijöiden ja muiden etukuormainten käyttäjien kanssa on tärkeässä roolissa: Olemme tietoisia käyttäjien vaatimuksista. Olemme tietoisia tilanteista, jotka aiheuttavat suurimman kulutuksen ja kovimmat rasitukset kuormaimeen. Se on lähtökohta jatkuvalle kehitystyöllemme ja selitys, miksi Trima on erityisen kestävä etukuormaaja – johon voit luottaa!

Reilusti mitoitetut sylinterit, työvälineiden sovitteet, laakeroinnit, jne. Muutamia esimerkkejä yksityiskohdista, jotka vaikuttavat Triman korkeatasoiseen kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.

Poikkituenta: Sieltä missä kuormaajaan kohdistuva rasitus on suurin, olemme vahvistaneet rakennetta entisestään, esimerkiksi aisojen ja poikkiputken liitoskohdassa.

Pitkälle suunnitellut yksityiskohdat: Vahvikelevyt kaarevan poikkiputken ja kuormaimen aisojen liitoskohdassa vahvistavat rakenteen jäykkyyttä ja kestävyyttä.

 

Parempaa näkyvyyttä LoaderLight-valaisimella. LoaderLight on lisävaruste , joka on suunniteltu erityisesti kuormaajaa varten. LED -valo asennetaan nivellevyn alle valaisemaan puomin alapuolista aluetta. Täydellinen työväline työskenneltäessä pimeässä.

 

Traktorin huollon helppous: Triman sovitteet ovat pystysuorat, samoin kuormaimen kiinnitys. Suunnittelun syy on selvä, nykyaikaisten traktoreiden erilaiset huoltokohteet ovat paremmin käsillä.

Vahvat, sinkityt tapit on varustettu tapin pyörimisen estävällä levyllä.

Vahva rakenne. Poikkileikkaus kuormaimen aisasta, jossa aisan kaksinkertainen U-profiilirakenne on edelleen vahvistettu ympäröivällä levyllä nivelen kohdalta.